Szállítási információk

Szállítás Következő szállítás: 2020. június 1-i hét közepe. Telefon Szállítás hetente, munkaidőben, Magyarországra! A GLS a szállítást megelőző napon és a szállítás napján is SMS-ben küld értesítést a kiszállításról.
Határidő Rendelési határidő: adott hétre 2020. június 1. 15:00-ig rendelhet!
Szállítási díj Szállítási díj: Új cím választása    
Díszdobozos
Nincs készleten
Kristályosodási hajlam: 1-2 év
Raktárkészlet állaga: Folyékony

Árlista pdf formátumban

Saját márkás termékünk nemzetközi piacra. A csomagolás kompromisszumok nélkül lett összeválogatva a legjobb minőségű anyagokból, ízléses kinézettel.

Középkori jellegű hangulatra megalkotott dizájn, a dobozos terméken arany és bordó nyomott logó, az üvegen arany és bordó cimke, gondos pontossággal felhelyezve. Méh királyság - Egy kis birodalom ajándéka :)

A díszdobozos termék térképére saját felirat/logó is kérhető átlátszó fóliacimkén, ár darabszámtól függően 40-80 Ft. Viszonteladói árak felől érdeklődjön!

 

Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki.
 
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
DÍSZCSOMAGOLT TERMÉKEK: Exkluzív díszdoboz, kóstolók, díszüveges méz.
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; méhviasz tető;
PROPOLISZOS TERMÉKEK: nyers propolisz; propoliszos méz.
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: Mézpumpa, mézcsurgató.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.