Barion Pixel

Szállítási információk

Szállítás Következő szállítás: 2021. március 8-i hét közepe. Telefon Szállítás hetente, munkaidőben, Magyarországra! A GLS a szállítást megelőző napon és a szállítás napján is SMS-ben küld értesítést a kiszállításról.
Határidő Rendelési határidő: adott hétre 2021. március 8. 12:00-ig rendelhet!
Szállítási díj Szállítási díj: 1 800 Ft    Ingyenes szállítás 25 000 Ft -tól
Díszdobozos
Nincs készleten
Kristályosodási hajlam: 1-2 év
Raktárkészlet állaga: Folyékony

Árlista pdf formátumban

Saját márkás termékünk nemzetközi piacra. A csomagolás kompromisszumok nélkül lett összeválogatva a legjobb minőségű anyagokból, ízléses kinézettel.

Középkori jellegű hangulatra megalkotott dizájn, a dobozos terméken arany és bordó nyomott logó, az üvegen arany és bordó cimke, gondos pontossággal felhelyezve. Méh királyság - Egy kis birodalom ajándéka :)

A díszdobozos termék térképére saját felirat/logó is kérhető átlátszó fóliacimkén, ár darabszámtól függően 40-80 Ft. Viszonteladói árak felől érdeklődjön!

 

Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
KLÍMAMOSÁS, KLÍMASZERELÉS - Daikin, Rcool, Midea, Gree split klímák beszerzése, szerelése. Vigyázunk otthonára! Neofabrik kft.
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
DÍSZCSOMAGOLT TERMÉKEK: Exkluzív díszdoboz, kóstolók, díszüveges méz.
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; méhviasz tető;
PROPOLISZOS TERMÉKEK: nyers propolisz; propoliszos méz.
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: Mézpumpa, mézcsurgató.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.