Barion Pixel

Szállítási információk

Szállítás Következő szállítás: 2024. július 29-i hét közepe. Telefon Szállítás nyáron kéthetente, ősztől tavaszig hetente, munkaidőben, Magyarországra! A GLS a szállítás napján SMS-ben küld értesítést a kiszállításról.
Határidő Rendelési határidő: adott hétre 2024. július 29. 12:00-ig rendelhet!
Szállítási díj Szállítási díj: 3 000 Ft | 20 000 Forinttól ingyenes!   
Hársméz
Nincs készleten
Kristályosodási hajlam: 3-4 hónap
Raktárkészlet állaga: Folyékony
Édesség: 8/10
Ajánlott alkalmazás: Magában, teába igen, kávéba kevésbé

Árlista pdf formátumban

A hársméz különleges ízű, erős aromájú, közepesen kristályosodó mézfajta. Íze miatt leginkább magában kanalazgatva, vagy teába kiváló, kávéba, ételekbe talán kevésbé mert nagyon elviszi az ízeket. Megfázásra, torokfájásra kiemelten használják.

A mézet adó nagylevelű hárs júniusban, a selyemfűvel majdnem egyidőben virágzik. Egyik állományunkat, 200 méhcsaládot szállítunk ilyenkor Somogyba. A többi család végigvárja a selyemfű virágzását Lajosmizse környékén. Csodálatos élmény a virágzó hárserdő már-már fojtogató illata, ahol fürdünk a természet ajándékában. A méhek rengeteg virágport gyűjtenek, a nektár hordása viszont nagyon változó: hiába a sok virág és az illat, előfordul hogy semmit nem ad az erdő.

A távolság és a teljesen véletlenszerű termésmennyiség jelentős költségnövelő tényező. Ez a hársméz árában meglátszik, mégis érdemes kipróbálni akár mint kulináris finomságot.

Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
Ingyenes szállítás 20.000 Forinttól!
 
 
EGYEDI PÓLÓK - Céges pólók, egyedi pólók igényes tervezéssel.
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; 
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz; 
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: mézpumpa.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.