Barion Pixel

Szállítási információk

Szállítás Következő szállítás: 2021. szeptember 27-i hét közepe. Telefon Szállítás nyáron kéthetente, azon kívül hetente munkaidőben, Magyarországra! A GLS a szállítást megelőző napon és a szállítás napján is SMS-ben küld értesítést a kiszállításról.
Határidő Rendelési határidő: adott hétre 2021. szeptember 27. 12:00-ig rendelhet!
Szállítási díj Szállítási díj: 1 800 Ft    Ingyenes szállítás 25 000 Ft -tól
Hársméz
Nincs készleten
Kristályosodási hajlam: 3-4 hónap
Raktárkészlet állaga: Folyékony
Édesség: 8/10
Ajánlott alkalmazás: Magában, teába igen, kávéba kevésbé

Árlista pdf formátumban

A hársméz különleges ízű, erős aromájú, közepesen kristályosodó mézfajta. Íze miatt leginkább magában kanalazgatva, vagy teába kiváló, kávéba, ételekbe talán kevésbé mert nagyon elviszi az ízeket. Megfázásra, torokfájásra kiemelten használják.

A mézet adó nagylevelű hárs júniusban, a selyemfűvel majdnem egyidőben virágzik. Egyik állományunkat, 200 méhcsaládot szállítunk ilyenkor Somogyba. A többi család végigvárja a selyemfű virágzását Lajosmizse környékén. Csodálatos élmény a virágzó hárserdő már-már fojtogató illata, ahol fürdünk a természet ajándékában. A méhek rengeteg virágport gyűjtenek, a nektár hordása viszont nagyon változó: hiába a sok virág és az illat, előfordul hogy semmit nem ad az erdő.

A távolság és a teljesen véletlenszerű termésmennyiség jelentős költségnövelő tényező. Ez a hársméz árában meglátszik, mégis érdemes kipróbálni akár mint kulináris finomságot.

Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
KLÍMASZERELÉS KECSKEMÉT - Daikin, Polar, Midea, Gree inverteres klímák, multi klíma szettek kereskedelme, beszerelése. Daikin Sensira akció!
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
DÍSZCSOMAGOLT TERMÉKEK: Exkluzív díszdoboz, kóstolók, díszüveges méz.
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; méhviasz tető;
PROPOLISZOS TERMÉKEK: nyers propolisz; propoliszos méz.
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: Mézpumpa, mézcsurgató.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.