Barion Pixel

Szállítási információk

Szállítás Következő szállítás: 2024. július 29-i hét közepe. Telefon Szállítás nyáron kéthetente, ősztől tavaszig hetente, munkaidőben, Magyarországra! A GLS a szállítás napján SMS-ben küld értesítést a kiszállításról.
Határidő Rendelési határidő: adott hétre 2024. július 29. 12:00-ig rendelhet!
Szállítási díj Szállítási díj: 3 000 Ft | 20 000 Forinttól ingyenes!   
Méhviasz tömb
Nincs készleten

Árlista pdf formátumban

A tömbösített viaszból darabolunk kilogrammos kiszerelésbe vagy egyben is megvásárolható 24 kg-os méretben. Tisztított 100% méhviasz.

A 25 kg-os egészben vásárolt tömb alján vékony rétegben előfordulhatnak apró sötét szemcsék amik a viaszöntés melléktermékei.

A viaszt tárgyak ápolóanyagaként, díszítésre, palackzárásra ajánljuk. 

Kozmetikumokba való felhasználáshoz bio viasz beszerzését tanácsoljuk.

Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
Ingyenes szállítás 20.000 Forinttól!
 
 
EGYEDI PÓLÓK - Céges pólók, egyedi pólók igényes tervezéssel.
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; 
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz; 
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: mézpumpa.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.