Barion Pixel

Szállítási információk

Szállítás Következő szállítás: 2024. július 1-i hét közepe. Telefon Szállítás nyáron kéthetente, ősztől tavaszig hetente, munkaidőben, Magyarországra! A GLS a szállítás napján SMS-ben küld értesítést a kiszállításról.
Határidő Rendelési határidő: adott hétre 2024. július 1. 12:00-ig rendelhet!
Szállítási díj Szállítási díj: 3 000 Ft | 20 000 Forinttól ingyenes!   
Repceméz
Nincs készleten
Kristályosodási hajlam: Heteken belül
Raktárkészlet állaga: Folyékony
Édesség: 6/10
Ajánlott alkalmazás: Magában, teába, kenyérre

Árlista pdf formátumban

A repceméz nálunk az év első nagy mennyiségben előforduló méze, áprilisban virágzik. Nagyon gyorsan kristályosodó fajta - pörgetés után néhány óra alatt képes "megfagyni". Fehérre kristályosodik, finom kristályokkal. Kivételes tulajdonsága, hogy kevésbé savas kémhatású, ellentétben a többi mézzel. Gyomorsav-túltengés esetén mértékkel fogyasztható.

 

Íze az akácéhoz hasonló, nem túl erős, szinte mindenre alkalmas. A palackozás idejétől függően folyékony és kristályos formában is szállítjuk, de pár héten belül mindenképp kifehéredik. A repceméznek is bőven vannak hívei, érdemes kipróbálni mint olcsóbb alternatíva.

Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
Ingyenes szállítás 20.000 Forinttól!
 
 
EGYEDI PÓLÓK - Céges pólók, egyedi pólók igényes tervezéssel.
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; 
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz; 
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: mézpumpa.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.