Barion Pixel

Szállítási információk

Szállítás Következő szállítás: 2021. április 12-i hét közepe. Telefon Szállítás hetente, munkaidőben, Magyarországra! A GLS a szállítást megelőző napon és a szállítás napján is SMS-ben küld értesítést a kiszállításról.
Határidő Rendelési határidő: adott hétre 2021. április 12. 12:00-ig rendelhet!
Szállítási díj Szállítási díj: 1 800 Ft    Ingyenes szállítás 25 000 Ft -tól
Repceméz
Nincs készleten
Kristályosodási hajlam: Heteken belül
Raktárkészlet állaga: Folyékony
Édesség: 6/10
Ajánlott alkalmazás: Magában, teába, kenyérre

Árlista pdf formátumban

A repceméz nálunk az év első nagy mennyiségben előforduló méze, áprilisban virágzik. Nagyon gyorsan kristályosodó fajta - pörgetés után néhány óra alatt képes "megfagyni". Fehérre kristályosodik, finom kristályokkal. Kivételes tulajdonsága, hogy kevésbé savas kémhatású, ellentétben a többi mézzel. Gyomorsav-túltengés esetén mértékkel fogyasztható.

 

Íze az akácéhoz hasonló, nem túl erős, szinte mindenre alkalmas. A palackozás idejétől függően folyékony és kristályos formában is szállítjuk, de pár héten belül mindenképp kifehéredik. A repceméznek is bőven vannak hívei, érdemes kipróbálni mint olcsóbb alternatíva.

Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
KLÍMASZERELÉS KECSKEMÉT - Daikin, Polar, Midea, Gree inverteres klímák kereskedelme, klímaszerelés Kecskemét régióban. Daikin Sensira akció!
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
DÍSZCSOMAGOLT TERMÉKEK: Exkluzív díszdoboz, kóstolók, díszüveges méz.
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; méhviasz tető;
PROPOLISZOS TERMÉKEK: nyers propolisz; propoliszos méz.
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: Mézpumpa, mézcsurgató.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.