Barion Pixel

Garancia és egyéb információk

 Szállítási információk

Nyári szállításSzállítás a GLS futárszolgálat által:

hetente egy alkalommal, munkaidőben! A szállítás előtti nap SMS-ben értesítést kap, valamint a szállítás napján egy 3 órás intervallumot az érkezésről.

 

 

MéhészElsősorban méhészek vagyunk.

Jó minőségű méz termeléséhez mindent időben el kell végeznünk. Kérjük szíves türelmüket.

 

 

Minimális rendelés

KosárA minimális rendelés 6.000 Forint.

 

 

 

Szállítási költség

Szállítási költségA szállítási díj  25.000 Forintig 1.800 Ft, afölött ingyenes.

 

 

 

Pénzvisszafizetési garancia

GaranciaHa önnek sok egyszerre a minimális rendeléshez szükséges méz, nyugodtan szóljon családjának, ismerőseinek! Mi biztosak vagyunk munkánk gyümölcsében, GARANTÁLJUK termékeink minőségét: ha nincs megelégedve mézünk minőségével és ezt két héten belül jelzi, a bontatlan csomagolású üvegeket teljes áron visszavásároljuk!


Zárjeggyel védve:

mézeink az OMME minőséget garantáló zárszalagával vannak ellátva, valamint OMME mézesüvegekbe vannak töltve.

 

Üvegek elszállítása

Újrahasznosítás

Átálltunk a személyes kiszállításról futárszolgálatra, ezért jelenleg nem tudjuk elszállítani az üvegeket. Dolgozunk az ügyön.

Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
 
KLÍMASZERELÉS KECSKEMÉT - Daikin, Gree, Midea inverteres klímák kereskedelme, beszerelése. Minőségi olasz klíma rézcső szerelőknek!
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; 
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz; 
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: mézpumpa.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.