Barion Pixel
Nincs kép
Zeller rizs
Bármilyen hús mellé vagy akár magában is laktató étel. Az ízéről nem lehet megmondani hogy miből készült.
Elkészítési idő: 40 perc
Kategória: köret
Összetevők:
  • 1 fej zeller
  • 1/2 fej karfiol
  • olivaolaj / szalonna
  • fűszerek
  • hagyma
  • méz
A zellert és a karfiolt felvágjuk kisebb darabokra és zöldségaprítóban rizsszem méretűre vágjuk. Közben a szalonnát majd a hagymát megpirítjuk egy széles serpenyőben vagy wokban. Ezután rádobjuk a felaprított zöldségeket és megsózzuk, megfűszerezzük. Fűszerben bármivel kísérletezhetünk, egy kis mézet is elbír. Közepes tűzön párpercenként átkavargatjuk addig míg picit meg nem pirul. Ha elfogy alóla a zsiradék, kis olívaolajjal pótolhatjuk.
Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
Ingyenes szállítás 20.000 Forinttól!
 
 
EGYEDI PÓLÓK - Céges pólók, egyedi pólók igényes tervezéssel.
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; 
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz; 
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: mézpumpa.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.