Blog

Pi-méz
2013-05-02 21:46
Vicc rovatunk.

"A méhecskék amikor kikelnek a kaptárból fajspecifikus pi-vizet kapnak inni, ami után már nem isznak pocsolyákból. Ezáltal sokkal tisztább nektárt állítanak elő, egészségesebbek , és a  mézük sokkal zamatosabb." - pivizkozpont.hu 

Köszönjük a beküldőnek. 
Címkék: humor
Hozzászólások / Kérdésekre 3 munkanapon belül válaszolunk /
Cserényi István 2013-05-09 09:25
Nem termelünk méhpempőt, az már nem fér bele az időnkbe. Ismerőst sajnos nem tudok ajánlani, így marad az internet. Ára grammonként kb. 100 Forint körül reális. Ha vásárol, csípős-savanyú íze lesz, attól nem kell megijedni.
Katona Pálné 2013-05-07 12:41
Szeretném kérdeznu, h mivel én olvastam a méhpempő kedvező hatásairól "szemfenék meszesedés" Önöknélkapható" ha igen akkor szeretném tudni, h mennyibe kerül, és hol tudom megvásárólni, igazából én félek az internetes vásárlástól.Üdvözlettel
Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki.
 
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
DÍSZCSOMAGOLT TERMÉKEK: Exkluzív díszdoboz, kóstolók, díszüveges méz.
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; méhviasz tető;
PROPOLISZOS TERMÉKEK: nyers propolisz; propoliszos méz.
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: Mézpumpa, mézcsurgató.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.