Barion Pixel

Blog

Pi-méz
2013-05-02 21:46
Vicc rovatunk.

"A méhecskék amikor kikelnek a kaptárból fajspecifikus pi-vizet kapnak inni, ami után már nem isznak pocsolyákból. Ezáltal sokkal tisztább nektárt állítanak elő, egészségesebbek , és a  mézük sokkal zamatosabb." - pivizkozpont.hu 

Köszönjük a beküldőnek. 
Címkék: humor
Hozzászólások / Kérdésekre 3 munkanapon belül válaszolunk /
Cserényi István 2013-05-09 09:25
Nem termelünk méhpempőt, az már nem fér bele az időnkbe. Ismerőst sajnos nem tudok ajánlani, így marad az internet. Ára grammonként kb. 100 Forint körül reális. Ha vásárol, csípős-savanyú íze lesz, attól nem kell megijedni.
Katona Pálné 2013-05-07 12:41
Szeretném kérdeznu, h mivel én olvastam a méhpempő kedvező hatásairól "szemfenék meszesedés" Önöknélkapható" ha igen akkor szeretném tudni, h mennyibe kerül, és hol tudom megvásárólni, igazából én félek az internetes vásárlástól.Üdvözlettel
Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
Ingyenes szállítás 20.000 Forinttól!
 
 
SPACETRASH PÓLÓK - Buddhista pólók, magyar tervezés, kényelmes viselet.
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; 
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz; 
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: mézpumpa.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.