Barion Pixel

Blog

Vásárlóink mondták
2017-05-17 11:00

Nehéz hitelesen visszaadni vásárlóink véleményét amikor nyilvánvalóan saját kezünkben a cenzúra lehetősége ;)) Köszönünk minden kedves szót ami erőt ad a munkánkhoz és minden építő jellegű kritikát amivel jobbá lehetünk.

Lentebb várjuk a hozzászólásokat.

Címkék:
Hozzászólások / Kérdésekre 3 munkanapon belül válaszolunk /
Horváth András 2021-10-10 09:06
Elégedett vagyok a termékkel és a szolgáltatással, már évek óta tőlük rendelek. Ha az idejükbe belefér méhész workshop-ot is tarthatnának biztos sok embert érdekel hogy készül a méz :)
Viktória Borbola 2017-11-17 10:50
Nagyon meg vagyunk elégedve a mézekkel és propolisszal is! Kiváló minőség, kedves rugalmas szállítás. Nagyszerű lehetőség, hogy közvetlenül az oldalról lehet mézet rendelni és bankkártyával fizetni.
Póti Emilia 2017-10-02 20:51
Rendkívül jó, megbízható minőségű, ízletes termékek, gyors, pontos, rugalmas szállítás. Mindenkinek ajánlom:)
Cserényi István 2017-08-31 07:53
:) Nagyon meg vagyok elégedve a Cserényi-féle mézzel, nap mint nap használom kávéba, télen teába, főzésnél ételbe. :)
Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
 
KLÍMASZERELÉS BUDAPEST - Klímaszerelés, klíma forgalmazás Budapesten. Minőségi munkavégzés!
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; 
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz; 
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: mézpumpa.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.