Barion Pixel

Blog

Csomagküldéssel szállítunk
2020-04-29 11:30

Jelentős változás történt a kiszállítással kapcsolatban. 

 1. Szállítás: a jelenlegi helyzet fennállásának ideje kérdéses ezért a szállításhoz a GLS csomagküldő szolgáltatását vesszük igénybe. A szállítás ugyanúgy hetente történik, szállítás előtti nap email és szállítás napján SMS értesítővel, 3 órás szállítási intervallumot megadva.

2. Doboz: készíttettünk - reményeink szerint törésbiztos - dobozokat, melyeknél arra törekedtünk hogy mentes legyen a műanyag térkitöltőktől. 

3. Költség: a szállítás költsége a dobozzal együtt nagyon magas, ennek nagyrészét mi vállaljuk át. A fennmaradó rész, ami vásárlóinkra hárul, 1.800 Ft. További kedvezmény hogy 25.000 Forint felett ingyenes a szállítás. 

4. Az utánvét megnöveli a csomagfeladás költségét bruttó 550 Forinttal. Ha teheti, kérjük bankkártyával / átutalással fizessen.

A méhészet fennállása érdekében nem tudunk plusz egészségügyi kockázatot vállalni, egy családi karantén a csőd / méhpusztulás veszélyével jár. Köszönjük megértésüket!

 

Címkék: szállítás
Hozzászólások / Kérdésekre 3 munkanapon belül válaszolunk /
Mézfutár 2020-10-21 09:37
Kedves Xénia! Elnézést, a hozzászólások nem voltak nyomon követve. Viszonteladóink saját árukon értékesítenek, az általuk fenntartott raktárkészletből, így ezt velük kell megbeszélni. Üdvözlettel: Cserényi István
Endrédi Xénia 2020-07-24 10:40
Tisztelt Hölgyem/Uram! Érdeklődnék, hogy a Bp. XII. ker. Márvány u-i üzletbe vállalnak-e kiszállítást díjmentesen. Üdvözlettel, Endrédi Xénia
Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
KLÍMASZERELÉS KECSKEMÉT - Daikin, Polar, Midea, Gree inverteres klímák kereskedelme, klímaszerelés Kecskemét régióban. Daikin Sensira akció!
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
DÍSZCSOMAGOLT TERMÉKEK: Exkluzív díszdoboz, kóstolók, díszüveges méz.
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; méhviasz tető;
PROPOLISZOS TERMÉKEK: nyers propolisz; propoliszos méz.
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: Mézpumpa, mézcsurgató.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.