Barion Pixel

Blog

Akác után
2020-06-15 07:00
Megszületett az idei akác eredmény.

2020-ban a hazai akác termés nem érte el a szokásos 1/4 mennyiségét, sokaknak semennyi nem lett. Mi még lekopogjuk, valamennyit behordtak a méheink az esős időben, a 80%-ban lefagyott fákról.

A nagyker árak pár hét alatt 600 Forinttal emelkedtek, ami a vevőknek sem jó, de a méhészek sem örülhetnek ilyenkor felhőtlenül: a töredék termést nem ellensúlyozza, ugyanakkor vevőink felé kellemetlen magyarázkodni.  Mi az országos emelkedést igyekszünk alulról követni üveges mézünkkel.

Addigis érdemes kipróbálni a többi mézecskét, azok a régi áron elérhetőek!

Címkék:
Hozzászólások / Kérdésekre 3 munkanapon belül válaszolunk /
Még nem érkezett hozzászólás
Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
Ingyenes szállítás 20.000 Forinttól!
 
 
SPACETRASH PÓLÓK - Buddhista pólók, magyar tervezés, kényelmes viselet.
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; 
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz; 
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: mézpumpa.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.